Referat: Pixbo Wallenstam IBF F03 Röd - Partille IBS F02 ...

Jämnt men lugnt!

Efter lite skidreseinfo och snabblunch var det dags att ladda för match no. 2. Denna gång mot Partille F02. Bra med två matcher för nu fanns chansen för Ella att få spela en hel match…..

Till uppladdningen hade det nu lagts till ett nytt moment: Upprop med handuppräckning!

Alla var där och var uppskrivna! För att vara riktigt säkra gjordes det en extra gång av Hasse (hade absolut inget att göra med bristande kommunikation mellan ledarna…).

Det blev en jämn match. Vi hade kryddat upp med lite fräscha förmågor, men de som dubblade var lite trötta efter första matchens urladdning så intensiteten var inte på max denna match.
Partille byggde sitt spel på en mycket duktig målvakt, ett uppoffrande försvarsspel och bra kontringar.
Vi hade mycket boll, men kom inte till så många heta chanser och när vi gjorde det var deras sista utpost nästintill orubblig.
Men vi tog tillslut ändå ledningen i första, efter att kämpat bollen in i mål.
Matchen rullade på och efter två perioder stod det 1-1 och det hade varit en jämn match.

Inför tredje flyttade vi om lite i kedjorna och gav dem order om att gå in och göra mer grovjobb i straffområdet. Detta var ett vinnande koncept, för nu tog tjejerna mer tydligt över matchen och radade upp chans efter chans och tillslut kom ledningsmålet.
Chanserna minskade inte efter målet, men det tog ett bra tag innan matchen punkterades med vårt tredje mål. De sista minuterna var ganska lugna och tjejerna styrde tryggt in helgens tredje seger i hamn.

Det var en jämn och trevlig match där vi välförtjänt ryckte i sista perioden, och vi kan återigen konstatera att vi har en imponerande bredd i vårt lag.